CASO-Logo 

Humibox  

 

              

              

 

 

 

 


» OSOBNÍ ÚDAJE

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Všechna data, která o Vás a Vašich nákupech získáme, chráníme před zneužitím, nikomu jinému neposkytujeme (vyjma společností zajišťující spediční služby nebo platební styk, které obdrží nezbytné minimum informací o zákazníkovi potřebné pro bezproblémové vyřízení konkrétní objednávky) a slouží pouze ke kvalitnímu poskytování našich služeb a to na dobu neurčitou.
Vyhrazujeme si právo využít Vaše údaje k zasílání informací o slevách, novinkách a dalších marketingových aktivitách. Vy nám můžete kdykoliv sdělit, že si toto nepřejete a takové používání nám zakázat.
Rovněž máte právo kdykoliv nám písemně sdělit jakékoliv změny, doplnění, žádost o zlikvidování všech Vašich osobních údajů, které jste nám dříve poskytli.

Odesláním objednávky souhlasíte ve smyslu zákona č.101/2000 Sb. se shromažďováním a používáním osobních údajů v uvedené míře a souhlasíte s výše uvedenými pravidly.

Na vaši písemnou žádost jsme v souladu s §12 zákona 101/2000 Sb. povinni podat Vám informaci o zpracování vašich osobních údajů, a to za poplatek 100,- Kč. Rovněž máte právo požádat nás o vysvětlení nebo požadovat, abychom zajistili nápravu, pokud zjistíte nebo se domníváte, že provádíme zpracování vašich osobních údajů v rozporu s ochranou soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem.  Pokud bude vaše žádost oprávněná, jsme povinni neprodleně odstranit závadný stav. Naopak nevyhovíme-li Vám, máte právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Máte rovněž právo obrátit se na úřad přímo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NzU2NGY0ZD